„A tisztességes jogtanár.” Molnár Kálmán pályaképe

Schweitzer Gábor
Ebben az évben ünnepli fennállásának 70. évfordulóját a Jogtudományi Intézet. Ezt a különleges alkalmat internetes felületeinken is megünnepeljük. A Jogtudományi Intézet honlapjának és facebook oldalának látogatói november hónap minden napján egy könyv ajánlóját olvashatják. Ezeket a jogtudományi köteteket Intézetünk jelenlegi kollégáinak munkásságából állítottuk össze.

Ebben az évben ünnepli fennállásának 70. évfordulóját a Jogtudományi Intézet. Ezt a különleges alkalmat internetes felületeinken is megünnepeljük. A Jogtudományi Intézet honlapjának és Facebook-oldalának látogatói november hónap minden napján egy könyv ajánlóját olvashatják. Ezeket a jogtudományi köteteket intézetünk jelenlegi kollégáinak munkásságából állítottuk össze.

Mai könyvajánlónkban Schweitzer Gábor  „A tisztességes jogtanár.” Molnár Kálmán pályaképe című kötete, amely a Jogtudományi alapkutatások: az MTA TK JTI elektronikus monográfiasorozat második kiadványaként jelent meg, anyaga letölthető az intézet honlapjáról. 

„A tisztességes jogtanár.” Molnár Kálmán pályaképe „A tisztességes jogtanár.” Molnár Kálmán pályaképe